zaterdag 19 mei 2007

Geplande release van deze miks was - dat is geen moeilijke puzzel - inderdaad, op hemelvaart. Maar het veelkoppige monster dat griep heet, hield me tot vanochtend in een verstikkende omarming. Niet te geloven, denk dat ik niet eerder zo lang achtereen de pineut was. En ook nooit eerder zo lang achter elkaar in bed gelegen, da's dan weer een persoonlijk record (; Enniewees, genoeg nieuws uit de EHBO-post: we gaan weer draaien.
De Hemelvaart-miks komt binnen zonder kloppen. BOEM! Ah, u ook hier? Daarna slalomt 'ie zich vrolijk een weg tussen pop, rock, electronica en (mwah) avant garde. Dat klinkt als een kolerezooi, maar gek genoeg past het precies (vinnikdan...). Voorbeelden? De flonkerende juwelen van The Who, Midlake en Gui Boratto, maar ook een kakelverse van kippenvelmachine Rufus Wainwright en bijvoorbeeld het resultaat van wat Orbital's Paul Hartnoll uitspookte met een klassiek orkest op oorlogssterkte en een tot de tanden toe bewapend 32-koppig klassiek koor. Of anders de zoek geraakte party hit Marcia baille. Wat het allemaal met Hemelvaart te maken heeft? Beats me. En de relevantie van die vlijtige mevrouw op het artwork? Noelllll! Om dat te rechtvaardigen dan maar de ondertitel 'strijk de biet'.

Bovenstaande voor jullie hopelijk genoeg rechtvaardiging om 'm eens te beluisteren. Veel afwisseling, weinig verveling. Shoot, tis een leukerdje!


PS: Ik heb de miks gezipt, waardoor 'ie - als het goed is - supersnel download. Thuis wel even uitpakken natuurlijk (; En anders gewoon even langskomen in de Campingshop op Slslk!

LISTEN&LOAD(&UNZIP): DJ Camping's Hemelvaartmiks