vrijdag 11 mei 2007

Morgen vliegen DQ & JP uit. Naar het God gezegende Noord Amerika nog wel. En u weet het: wij van de LLReunion doen aan uitzwaaien. Moezikaal uitzwaaien, that is. Daarom deze U.S. OF A. MIKS! De soundtrack voor een happy holiday. En voor de thuisblijvers, uhm..., gewoon een soundtrack. Zeg zelf maar waarvoor.
De miks is op maat gesneden voor een VS-vakantie. Vette Amerikaanse rental car onder de S, raampjes open, armpjes buiten bungelend en cruisen maar. Heb het tempo enigszins aangepast aan de maximum snelheid aldaar, dus heel erg hard gaatienie. De opening accelereert nog best kittig, maar daarna schakelt 'ie een aantal versnellingen terug naar downtempo dance: druggy, dubby, dizzy en dirty. Broeierige organische electronica. Maar geen paniek, ook thrillseekers worden op deze miks bediend, want in de tweede helft wordt er zo links en rechts toch nog wel wat gas gegeven.

...een stekelig ding...

Aan DQ & JP het verzoek om the volume flink up te turnen. Dan horen die cultuurbarbaren daaro ook nog eens goede muziek. The The (in de Pilooski treatment) bijvoorbeeld. Of Claude von Stroke. De adembenemende nieuwe Guy Boratto (Beautiful Life) en veel meer van zulks.
Tis geen miks met een hoog aaibaarheidsgehalte geworden. Integendeel, een stekelig ding. Maar dat kunnen wij hebben; we zijn gevorderden, het hap-slik-weg-stadium voorbij. Geef 'm daarom de kans en de tijd om wortel te schieten; it will grow on you. En bovendien, die Amerikaanse highways zijn lang, erg lang!

Rest mij DQ & JP een hele happy holiday te wensen. Have fun, blijf heel. Dikke kus voor de achterblijvers!

LISTEN&LOAD: DJ Camping's U. S. of A. Miks

Geen opmerkingen: