dinsdag 29 januari 2008

We komen naar je toe deze winter!

Het is misschien tegen beter weten in, maar ik blijf me manifesteren als een one man promotieteam voor de o-zo-schone instrumentale producties uit de school van Lindstrom, Prins Thomas en Studio; dat is de school waar ze leren je toveren met rock, trip, chill en dans; de school ook, die merkwaardig genoeg een hoofdzakelijk Scandinavische populatie kent. Merkwaardig omdat juist de habitat van deze gedoodverfde ijskonijnen zulke broeierige en warmbloedige meesterwerken voortbrengt.

...spitsen en ravijnen...

Ondergaand bewijsstuk E, want zoals gememoreerd zet ik deze sound niet voor het eerst in de etalage. Hier vind je bewijsstukken A, B, C en D. En geef het een kans! Gun dat jezelf! Je bent het waard!
* Ik was een promotieteam, remember? *
Deze soms tien minuten klokkende langlaufers bezorgen je weliswaar niet de instant thrill van een one-size-fits-all-radiohit, maar daarentegen vertellen ze altijd meeslepende verhalen, die de luisteraar meevoeren langs de spitsen en de ravijnen van zijn innerlijke gebergte. En dán volgt de uitgestelde thrill; vele malen indringender dan de instant-variant! Poeh-poeh-nou-nou...

LISTEN&LOAD: Love on a Real Train (Version by Studio) - Williams
INFO: Studio op het web

Geen opmerkingen: