dinsdag 17 juni 2008

op z'n Camping's!

U stond er mee op en ging er mee naar bed. Het ging langzaam uw leven beheersen. Die verlammende onzekerheid:

Zou het dan vandaag...? Morgen misschien? Of..., nééééééééé! Zeg me dat het niet waar is. Is 'ie gestopt!? Het mag niet stoppen! Ik kán niet zonder.
Droog je tranen pierrot! OK, het heeft lang geduurd, maar het wachten is voorbij. Kijk eens naar beneden? Jaha, je ziet het goed; het is een campingmisk! Echt. 'Tis er eentje; nog maar nét uit de oven. Hier is DJ Camping's DOKKIE STIJL Miks. En die naam is dus géén knipoog naar de in hoofdstuk 7 (alinea 4, derde regel van onder) van de Kamasutra beschreven variatie in het spel der minnen. Neen, natúúrlijk niet. Dat zou zooooooo kinderachtig zijn. Wat dan wel? Nou, het is een woordspelige verwijzing naar het spiksplinternieuwe adres van Campingdisco. Snappie?

...voeten vegen ho maar...

Fijn hoor. En lekker belangrijk ook, die naam..., NOT. We zijn hier niet aan het cryptogrammen. Wat valt er op te hóren; dáár gaat het om! Info? Info: dit DOKKIE STIJL-ding barst van de energie! Na de druggy proloog van Paul W is het podium voor tuig als Digitalism en Rafale. Zij zetten meteen de toon. Met de deur in huis vallen, heet dat geloof ik... Hoe het ook heet, ze komen binnen; net als het zooitje ongeregeld dat daarna over de drempel dendert. En voeten vegen ho maar. So far, so bad. Is er ook een upside? Mais oui. Want als snel zul je zien dat deze huisvredebrekers eigenlijk je nieuwe beste vrienden zijn. Met elk hun eigen verhaal en hun eigen karakter. Van guitige Goldfrapje tot het huiveringwekkende Hotellounge en van wonderboy Boratto tot de Coldplay-kids. Precies. Dáár raak je dus aan gehecht (ondanks twee petieterige hinkstapsprongetje ergens op driewkwart). ENJOY! Hoop ik dan...

LISTEN&LOAD: DJ Camping's DOKKIE STIJL Miks
KLIK PIC 4 XXL ART & TRACKS

Geen opmerkingen: