woensdag 2 juli 2008

Een echte meid is op een feestje voorbereid (jochies óók!)

Ouwe verzamelaars als wij zijn, hebben we de laatste weken de mooiste, gemeenste, wreedste, heetste, kortom DE BESTE dansplaatjes van vandaag in een doosje gesopt. En dat doosje gaat nu open, extraspeciaal voor joe! Laat ze niet onbeluisterd blijven. Dit bosje bieten bevat namelijk een paar ij-zer-ster-ke dansmagneten. Zélfs een Future Reunion-classic! Parkeer ze daarom nu meteen op uw iPod, zodat u altijd bent voorbereid als er eens spontaan een feest uitbreekt. Track-by-track:

Ain't Nobody (Frankie Knuckles Hallucinogenic Dub) - Rufus and Chaka Khan
Beginnen met deze geheide hit van Rufus & Chaka Khan. Die is zonder make up al supersexy; moet je nagaan hoe 'ie er uit ziet als grootmeester Knuckles ook nog eens de poederdoos pakt. Zó dus! BIG HIT.

Man With The Red Face (Mark Knight & Funkagenda Remix) - Laurent Garnier
Dán de Future Reunion-classic! Je hoort hier de moeder aller technoplaten in de mix van Campingfavo Mark Knight. Poei... Een electro-sax house hurricane van tien minuut plus; slechts 10+, that is. Gereserveerd voor de next Reunion (en álle edities daarna).

Teardrop (Minilogue remix) - Massive Attack
Hoe verhoudt de massive Massive Attack-ballad zich tot de dansvloer? You be the judge, maar ik zeg: sensationeel! Kannieanders als Minilogue er achter zit.

Constant Rising - Dusty Kid
Nomen est omen. Dan weet u dus wat voor bieten u in 't kuipje heeft. Constant risende bieten inderdaad! Machtige plaat: jagend, dreigend, stuwend... Vluchten is zinloos; deze grijpt je.

Enfants (Chants) - Ricardo Villalobos & Christian Vander
Minimal-meister Villalobos strooit met sterrenstof op deze sierlijke afterhours-beauty. Ver weg hoor je een kinderkoor, maar niet zo ver weg als wij zijn (na deze track).

The Machine (Infadels Remix) - Reverend And The Makers
KAAAAAAAABOEMSKI! Pretentieloze fun voor de vloer. En een draai om je oren toe. De Reverend en de Infadels geven vol gas, maar dan ook vol. Rockin' 'N ravin' peeps! Zó horen we graag.

Crossfire - Luetzenkirchen
Niet voor het eerst brengen we hier Luetzenkirchen in verband met Underworld. En we blijven consequent, want ook Crossfire past precies bij die duiding. Waarom maken Karl & Rick zulks niet meer?

The Leopard (Roel H. Remix) - Minilogue
Nemen en genomen worden; zo gaat dat in het leven. Je hoorde Minilogue net nog als riemiksers en hier zijn ze zelf aan de beurt. Lucky them, én lucky us! Want dankzij de magische skills van Oranjeklant Roel H komen we in de house-hemel.

Ahck - Minilogue
More Minilogue! Nu met eigen werk. Ahck is kolossaal in al haar raffinement: een sleeping giant. Dit draaien we als we het licht zien worden (ergens in Friesland). En ook hier doet 'ie de deur dicht.

BOEM! Zo, die zit dicht.

1 opmerking:

Juapo zei

Mr.good ol'collector, ga je nog op pad naar de vijf dagen off om meer items te verzamelen? Wij zijn bijna off naar het pietoreske Werchter voor love and joy for music, ah mai! X