maandag 7 juli 2008

KILLERKAMEEL

Toegegeven, 'tis geen Twisted; maar deze kolkende Camel Riders-rivier is woest genoeg om iedere Reunist van z'n sokken te spoelen. Kun je je er iets bij voorstellen; te worden weggewassen door wild water vol kamelen? Non? Wacht maar af. En vergeet vooral niet om deze rake roller als de wiedeweerga in uw iPod te proppen, want zo vaak komt het niet voor dat de ruiters zich buiten wagen met nieuw werk. Bon. Geniet dus van die bieten met bulten. Van álletwee! Oh ja, wanneer komt die Reunion Up North nou!?

LISTEN&LOAD: Addicted (Tommy Trash remix) - Camel Riders
INFO: Camelweb

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hi there! Could you please post some Mp3 by Jean Moustache please! I cant find them anymore!

myspace.com/jeanmoustache

Thank u I love ur blog!

Cheers

Sophia

Anoniem zei

smook: sorry hoor even afkikken.

Hieronder de tekst van een andere festval bezoeker. Ik kan mij er wel in vinden:

Even uitpuffen dan maar van zo'n energiebom? Geen sprake van: het Franse Justice begint even later aan een net zo overdonderende zegetocht in de Marquee en ver daarbuiten. Ook in de buitenlucht gaan de handjes (en de meegebrachte kruizen!) de lucht in voor de heftige, beukende electro van dit duo, aan twee kanten geflankeerd door twee blokken Marshall-versterkers, omringd door felle flitslichten en in het midden het fel oplichtende witte kruis. Meerdere malen wordt het absolute kookpunt bereikt, uiteraard bij hit D.A.N.C.E. en de al wat oudere remix van Simian's We Are Your Friends, dat luid wordt meegebruld door het uitzinnige publiek. Een ware zegetocht van vijf kwartier: Underworld dat we straks gaan zien lijkt definitief onttroond als dancekoning in rockfestivalland. Over enkele jaren sluit Justice de grootste festivals af, mark my words.

Was Underworld dan matig deze avond? Welnee, Karl Hyde en Rick Smith zorgen voor net zo'n groot volksfeest, maar wel met een jukebox van voornamelijk tracks die we tien jaar terug ook al in hun sets hoorden. Van het weinig opzienbarende Oblivion With Bells horen we verdomde weinig. But hey: duizenden handen de lucht in op de onsterfelijke synths van Born Slippy blijft een indrukwekkend festivalmoment. Stiekem had het duo graag op het hoofdpodium gestaan, maken we op uit dit complimenterende citaat van Hyde die diep onder de indruk lijkt van de publieksrespons: "Fantastic! Fantastic! Tonight you've turned this stage into the Main Stage."

Anoniem zei

Up north is the place to be......see you in ?

Tweem

Anoniem zei

smook: camping? are you allright?