donderdag 31 juli 2008

The Pusher

Meestal kun je ons overal mee naar toe nemen, want doorgaans gedragen we ons voorbeeldig. Maar sóms zijn wij vrij van schaamte; zeg maar gewoon onaangenaam schaamteloos. Is een soort dwangmatige opdringerigheid; dan komt de autoverkoper in ons aan de oppervlakte. Op die momenten schuwen we bijvoorbeeld niet om ons ongevraagd met uw iPod te bemoeien. Doe dit-doe dat! Net nog (aan de hand van Garnier's MixMag-miks) en hier doen we 't wéér.

...summer romance...

Het six pack down below MOET u namelijk HEEL SNEL aan wal slepen en PER OMMEGAANDE in uw Poddy proppen. Het zijn stuk voor stuk klassiekers. In aard en afkomst zeer uiteenlopend, maar voorzien van één gemene deler; en dat is summer romance. Deze zwoele songs zijn voor de lovers in de hooiberg. Nadrukkelijk niet in erogene zin, maar vanwege de broeierige en zinderende atmosfeer. Die romantische signatu... CUT! Pfffffff, wat een geloel. Hoezo autoverkoper? Ik zou nog geen dinkytoy verkopen. Gewoon genieten van mooie muziek, op je iPod of niet.

LISTEN&LOAD:
One of These Things First - Nick Drake
Tearjerker - Red Hot Chili Peppers
Neon Rainbow - The Box Tops
Sound of Silence - Emiliana Torrini
Cigarettes and chocolate milk (reprise) - Rufus Wainwright
Growin' Up - Bruce Springsteen
INFO: Nick, Pep, Box, Tor, Ru en Bru

2 opmerkingen:

Anoniem zei

smook: camping, even een vraag.
Ik keek met een schuin oog naar de programmering van vrijdag. De eerste vrijdag na 8-8 dan wel te verstaan.

Begrijp ik het goed dat het genre in India nanaf 23.00 zeg maar van het " justice soort is"?

Camping zei

Yo Bro! Nou, de Ting Tings, Santagold en de Infadels kun je met een beetje goede wil in die hoek stoppen, ja. En wat daarna komt, ken ik nie... Maar een echte Justice-feel zou ik het eigenlijk niet willen noemen.