dinsdag 15 april 2008

Mixed grill

En wat gooien we 11 of 12 junk dan eigenlijk op die BBQ? Juste: een dikke, vette, supersappige Future Reunion-classic! Daarover zijn wij 't hier op de camping in elk geval eens. Want het ondergaand opgediende Anthem van Miles Dyson zet volgens ons elke vloer finaal in de fik. Hot-hot-hot. Big Room House Music in full effect. Deze original miks van Anthem leunt zwáár op de old skool sound en heeft halverwege een werkelijk beestachtig brute climax. Dit zijn de coordinaten: op 2 minuut 18 begint de aanloop met een gesproken intermezzo, 30 seconden later gevolgd door de breakdown, die daarna weer langzaam op drift raakt. Totdat op 3 minuut 42 de biet binnen beukt. Als-een-sloop-hamer!

...die weet u te vinden, toch?...

Wat een geweldig geweld. En dat brengt me tegelijkertijd aan het twijfelen over de vraag of de PRBBQ in Out Ghost nou wel de meest geschikte gelegenheid is om deze kolossale prime rib voor het eerst te braden..., qua buren en boksen. Lamaar: het antwoord is neennnnnnn. In dat geval raad ik iedereen aan om Anthem gewoon zo snel mogelijk en zo hard mogelijk te roosteren. Als uw innerlijke party-mode aan staat tenminste. Die weet u te vinden, toch? Anders gewoon even bellen.

LISTEN&LOAD: Anthem (original mix) - Miles Dyson
INFO: DysonMyspace

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Smook:
qua buren: ja, want die zij op vacantie en dat is de reden voor die data in junk
qua boxen: neem wat mixjes mee (voor op het vlees en voor in de player) en maak wat mooie bbq mixjes, die zetten we dan gewoon op de cd player.

Anoniem zei

Koel, ik draai net zo lief satés als plaatjes. Nou ja...