donderdag 21 februari 2008

Grillen of killen?

Tijd voor een container-posting: de lezer (ja, joe!) krijgt hier een mixed grill-schotel geserveerd; vol met nieuwe nummers uit Nul Acht. De bedoeling is nu dat u ze proeft en daarna laat weten welke worstjes straks, bij de aanstaande Reunion-BBQ, een plekje op het rooster verdienen. Snappie? Dat betekent dus dat de bordjes weer omhoog mogen. Voor je eigen bestwil, that is. Jij moet er straks op dansen...

Tjoen-by-tjoen:

I thought it was over - The Feeling
Toppop! The Feeling krijgt het voor elkaar te klinken als Mika-meets-Arctic Monkeys-meets-Robbie Williams-meets-ELO. Heul leuk: 'I'm in love with a fool'. Up up up!

Stop & Stare - One Republic
Britrock á la Coldplay, Starsailor en soortgenoten. Maar Belgrock mag ook hoor; kon namelijk zo de nieuwe Zornik zijn.

Great DJ (Calvin Harris remix) - The Ting Tings
Het charmante The Ting Tings werd hier al eerder bewierookt. Op Great DJ krijgen ze hulp van hotter-than-hot producer Calvin Harris, die deze track richting Mylo-territoria stuwt.

Mercy - Duffy
Mocht mevrouw Wijnhuis haar huidige drugsgebruik in het huidige tempo continueren, dan heeft de wereld zéér binnenkort een nieuwe Amy nodig. Nou, hoeven ze niet lang te zoeken, want hierrrrrr issssssss Duffy. Met Mercy.

Just - Mark Ronson feat. Phantom Planet
Nog een Huiswijn-link. Luister naar mister Mark Ronson, Amy's moezikale geweten. Dit keer haakt hij echter in met de yanks van Phantom Planet; voor een superieure ska/soul-vertolking van Radiohead's Just. Wunderbar. Hearing is believing!

The girl you lost to cocaine (Sander van Doorn remix) - Sia
Tot slot Sia: de Australische kennen we uiteraard als zangeres op het debuutalboem van Zero 7 én van haar solo-uitstapjes naar La Isla Electronica. Zoals hier, waar je kunt horen hoe Dutchman Van Doorn Sia's The girl you lost to cocaine met een Big-Boom-Trance-Dance-raket door de dampkring kogelt.

Nu jij! Welke heet, welke koud? Lauw telt niet.
DE LIJNEN ZIJN OPEN.

Geen opmerkingen: