maandag 25 februari 2008

Rikketik

Dat ik fan ben van Studio zullen regulars op de camping inmiddels wel weten. Voor de passanten zet ik de twee voorgaande postings over dit Zweedse collectief nog even netjes achter elkaar: hiero en daaro. En nu dus dezo. Luister naar Turn the radio off van een zeker groepje genaamd Love is all; hier door Studio van een duizelingwekkende riemiks voorzien. Verplicht voer voor drummers en andere slagwerkers, vanwege de percussieve rijkdom van deze track, die overigens ook de non-hitters onder ons in gijzeling zal nemen. Turn the radio off is sowieso een bezwerend geval. Tis er zo-eentje die in de Reunion-afterhours ongemerkt de ganse gemeente onder hypnose brengt. Dan moet er op een gegeven moment dus wél iemand in z'n vingers knippen.

LISTEN&LOAD: Turn the radio off (Studio remix) - Love is all
INFO: Studio op Myspace

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Timmerik hier.
Na 2 mnd alleen de mail te checken geen campingsite gezien. Vandaag is het weer downloadtime!!! Speciale rikketik-spul, lekker hoor. Die
GwenStefanimix is ook een fijne!!
Heb jij interesse om met het hele spul naar WGD te komen op koninningedag...en je set te gebuiken op het plein om de massa te vermaken? Een aanrader weet ik van vorig jaar!
PS joe have se kee, toppie!!!!

Camping zei

Oi, Timmerik! Welkom terug man, joe werd gemist! Tempting aanbod van Queensday hoor. Laat het me hier even in de groep gooien, qua verhuisplanning en zulke zaken.

Good to have joe back! Kisses ook voor TT