vrijdag 29 februari 2008

Kansen om op te dansen (en te sjansen)

Laat ik dan meteen maar van de gelegenheid gebruik maken om nog een plukje platen te pitchen; bestemd om ons volgende week vrijdag jumping for joy door Out Ghost te laten stuiteron. Deun-by-deun dan:

Something Good (Van She Tech Remix) - Van She Tech vs. Utah Saints
Wat Van She kan, wisten we al sinds hun powerproductie van Feist's 1, 2, 3, 4. Toch is het prettig om dat nog eens bevestigd te krijgen, want deze riemiks van de Utah Saints-Kate Bush-kidnap Something Good is...uhm, something better? Knetterend!

Can't get enough (Mekon remix) - Infadels
De dirty modderfunkers van Infadels oefenen al járen een magnetische aantrekkingskracht uit op moderne knoppendraaiers. En terecht, want hun bluesy big city rock bindt uitstekend met brute bieten op een vettige vloer. Dansen met laarzen!

Killing - Apples
Niet alleen omdat je er heul breed van gaat grijnzen, maar toch ook wel omdat het bij deze Pink Panther-like jazzuitvoering van (jawel!) Rage Against The Machine's Killing in the name of verdoemd lastig is om stil te blijven staan.

Sanctuary - Fred Falke
En natúúrlijk moet er ook een hands-in-the-air-anthem tussen zitten. Voila! Laat dat dus maar over aan Fredje Flinstone. Fantástische filterhouse voor het party-rush hour. Exstacy in excelsis deo.

Black&Gold - Sam Sparro
Noteren we hier de opvolger van Gnarls Barkley's Crazy? Toegegeven, da's een stevige stelling, maar de happy-happy-hopsasa-soul die Sparro over ons heen strooit, heeft hier op de camping een soortgelijk effect. Smihile!

You Rock Me (Long Version) - Larry Heard Presents Mr. White
En finally eentje voor de vroege ochtend. Voor hen die dan nog wat zinnen willen prikkelen. Doe de lights down low, kruip een beetje dichter tegen elkaar aan en dan deze op; de long version nog wel... Poei! En hand-picked by meneer Peterson, als je nog overtuigd moest worden.

Dat kon nog wel eens feestje worden, vrijdag...

Geen opmerkingen: