dinsdag 4 december 2007

B(R)ONZ: Smoking 07

Daar istie hoor: in baan één finisht ons aller Smook als derde met zijn very personal BONZ-overzicht. Fraaie prestatie, fraaie lijst ook. En na 'de overkant' worden we opnieuw geconfronteerd met een inzending die (voor een deel) geen rangschikking heeft. Is dat misschien een typisch LLReunion-ding? Een hang naar het harmoniemodel? Niet willen kwetsen? Ach, wat maakt het eigenlijk uit. Smook's tiental is ook zonder nummering uiterst genietbaar. En niet alleen omdat Broeder B - die lieve schat - mijn Silent iPod Disco-riemiks van D.A.N.C.E. er in heeft opgenomen (...helpt natuurlijk wél). Neen, vooral omdat het een multidisciplinair clubje is geworden: van soul tot dance en van rock tot rave.

Ook tellen we de tweede noteringen voor Reverend en Kate. En een nieuwe aflevering van wat we nu al de Snow Patrol-soap mogen noemen. JP kwam met Open you eyes; Sloop & Lala3 met Shut your eyes..., en wat doet Smook? Die noemt ze doodleuk alletwee! En zo heeft 'ie nóg een schijnbeweging in huis: de 2007-mix van Simon & Garfunkel's Keep the customer satisfied, that is. Schaamteloos als ik ben, doe ik gewoon net alsof 'ie de Camping-edit bedoelt. Je hoort 'm hieronder.

...veldbeheerder...

Tot slot Smokie's Live-lijst. Wat valt daar op? In elk geval dat hij geen 3 maar 5 namen indient en nu wel een ranglijst aanhoudt. Verder de tweede hit voor Goose én - je bent fan of niet - Marillion... Gaat de Smook met lege handen naar huis? Natúúrlijk not! Hij wint een exclusieve meeloopstage bij de veldbeheerder van Camping Riviera. Ja, die ja! Zeg maar gerust, de veldbeheerder der veldbeheerders. Drie dagen lang zal hij Smookje de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. En dat is nog niet alles, want je overnacht ook nog eens in zijn caravan. Samen! Mazzelpik

Oh, en Smook? Die alboem-list kan doorkomen hoor.

LISTEN&LOAD: Keep the customer satisfied (Camping 2007 edit) - Simon & Garfunkel
INFO: S&G on the net

1 opmerking:

Anoniem zei

Smook: Bro, het kan te gek he! Heb je dat echt voor mij over? Een weekend lang camping beheerder inclusief overnachting bij de grote meester himself? Sjezus. Had je niet moeten doen man. Duizend maal dank! Pfoe. Dit moet ik snel tegen Jumping vertellen.