maandag 3 december 2007

Second: Sloop & Lala3's BONZ

Toegegeven, hemelsbreed beschouwd hebben ze een voorsprong, maar toch... De overkant is tweedst! Sloopski en Olala3 dumpten vandaag - zeer harmonieus - hun gezamenlijke BONZ (Best Of Nul Zeven). Zonder rating overigens, want ze waren alle tien even mooi. Dat kan. En mag. De Top 5 Alboems en Top 3 Concerten kosten kennelijk nog even bedenktijd, maar ze hebben nog een klein maandje. Dus daar noteren we voorlopig even 'to be announced' (;

Valt er iets te zeggen over hun Top 10? Jazeker. Sloopski's en Lala3's favo songs verraden de echte LL'ers. Zeven van de tien acts sierden dit jaar de bill van het polderparadijs (en de andere drie hadden er moeten staan). Saillant detail: waar Juapo in zijn Top 10 een plekje vrij maakte voor Snow Patrol's Open your eyes, kiezen S&L juist voor Snow Patrol's Shut your eyes. Mmmmmm..., da's een analyse waard, maar laat ik me daar nu eens niet mee bemoeien.

...gezeik in de bosjes...

Dan de prijzen! Met hun vliegensvlugge inzending winnen de buurtjes een Deluxe Edition box set van de LL Tent-rits Suite 2007. Vier CD's met in totaal zes uur lang onafgebroken open- en dichtgaande ritssluitingen. Uiteráárd betreft het de originele opnames van camping Riviera. Dus inclusief achtergrondgeluiden. Zo hoor je op CD1 de spectaculaire mountainbike-crash van Big Man Y. En als je goed luistert ook het gevecht tussen yours truly en de batterijen van zijn zaklamp. En op elke CD natuurlijk veel gezeik in de bosjes.

Wil jij óók zo'n VETTE PRIJS uit de LLReunion-lijn? Drop dan ZSM jouw BONZ in de comments! Ondergaand, tot slot, een cherrypick uit de Top 10 van Slooppie en Olala3: Snow Patrol's Shut you eyes (met speciale aandacht voor de community singing en hand claps in de laatste minuut).

LISTEN&LOAD: Shut your eyes - Snow Patrol
INFO: Snow Patrol on the web

Geen opmerkingen: