zaterdag 1 december 2007

First: JP07

Stop de tijd! Juapo is de man! Hij diende als eerste zijn Best of Nul Zeven in en wint daarmee de exclusieve DJ Camping-badhanddoekenset. Zó exclusief, dat ze nog niet voorradig zijn, maar mocht het daar ooit nog eens van komen, dan ontvangt Juapo het eerste exemplaar. Plus een kus, want een Campingmiks in de lijst opnemen, doet deze DJ deugd! Oprecht véél dank daarvoor (;

Wat brengt Juapo's lijstenbrei nog meer? Goud voor de Chemicals (song), Goose (alboem) en Daft Punk (live) en een vaantje voor de Klaxons vanwege een notering in twee lijsten; eentje minder dan Goose, die een zuivere hattrick scoren en zich daarmee de heersers van JP's favo's mogen noemen. Zie boven het volledige overzicht (klik pic 4 BIG). Onder hoor je het spetterende The Concrete Floor van het mij tot vandaag volstrekt onbekende Do the undo (derde in de alboem Top 5). Een Excelsiorbandje, weet ik nu. Fris dingetje hoor!

...poncho-aan-poncho-uit...

Tot zover JP's hottests, waarvoor nogmaals dank. Wil jij óók kans maken op één van de TE GEKKE PRIJZEN uit de LLReunion Merchandising Line? Doe dan NU mee en misschien win JIJ wel tien meter fluoriserende scheerlijnen; de winnende poncho van het recente poncho-aan-poncho-uit-kampioenschap (gesigneerd uiteraard); een strip slaappillen; of een baksteen uit de voormalige WGD-keukenmuur (echtheidscertificaat included). Nou? Waar wacht je nog op!? Mail jouw Best Of Nul Zeven naar yours truly of dump ze in de comments. Doen!

LISTEN&LOAD: The Concrete Floor - Do the Undo
INFO: Do the Undo op Mijnruimte

1 opmerking:

Juapo zei

Cheers Camp, show me the merchandise!