vrijdag 29 juni 2007

samen

The LLReunion moves in mysterious ways. Want waar we in al die jaren toch een bonte stoet DJ's en dance acts hebben omarmd, is Carl Cox een total stranger gebleven. Mysterious indeed. Cox is letterlijk en figuurlijk de grootste DJ die op deze pannenkoek rondloopt. Overal ter wereld dwingt 'ie de massa tot volledige overgave, maar de deuren tot het Reunion-kingdom bleven gek genoeg potdicht.

Mmmmmm, wordt het niet eens tijd? Yep. Het is tijd. Cox maakte deze maand voor Mix Mag een massive house- en techno mix met extra Ibiza-flavour. Big banging party-spul. En een héle aardige aanloop bovendien voor de Reunisten onder ons die eerdaags S White gaan bezoeken. Want dat is het jachtveld van onze Carl (hoewel 'ie dit jaar elders draait). Dus, Smook & Sjoempster, aan de voorbereiding!

...together...

Hier hoor je de closer van de Mix Mag-mix: géén eigen track, maar Susan van Mark Knight. Een superieure houser. Zelf zegt 'ie er in de sleave notes dit over: 'This beautiful record brings the whole room together'. Straks ook een Reunion-room?

LISTEN&LOAD: Susan - Mark Knight
INFO: Carl Cox on the web

1 opmerking:

Anoniem zei

timmerik...
Fijne DJ hoe hebben we deze al die tijd kunnen missen? Over het hoofd gezien? Doe maar snel meer...tijd voor een feestje!