zondag 24 juni 2007

Alboems (uit)luisteren: niet mijn hobby, maar soms... soms is het een zeer bevredigend tijdverdrijf. Zoals vanochtend. Parade van Prince. Het was de soundtrack van Prince's potsierlijke poging tot... Ja, tot wat eigenlijk? Nou ja, tot 'film noire' zullen we maar zeggen. Zo slecht als Under the Cherry Moon was (zo heette het ding), zo goed is Parade. Goed? Geweldig! Een rijk en sierlijk album, waar de paarse dwerg de luisteraar langs alle uithoeken van zijn schier onmetelijke popuniversum voert. Geen slechte track in de buurt! Hier twee uitersten: het magische en ontroerende instrumentale pianominiatuurtje Venus the Milo en de in slomo galopperende popfunk van Mountains. Tijdloos. Classic!

LISTEN&LOAD:
* Mountains - Prince
* Venus the Milo - Prince
INFO: Prince on the web

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Diedzjee!! Kinky nasty site hoor! De purple dwarf is back en ons eigen nederlandse snoepje gaat denk ik weer een stukje meetoeteren in Londen. Over toeteren gesproken; ik pleit weer een keer voor Baggie Trousers van Madness, dat was pas jumpen!
-X- TTQueen.

Anoniem zei

TTQueen! Hahahahahahaha (briljant). U vraagt, wij draaien. Eerstvolgende Reunion komt 'ie - especially for you - voorbij. En binnenkort op Campingdisco ook vast wel een keer! Kinky nasty!
X DJC