vrijdag 10 augustus 2007

hete koude doos

De hoogste tijd voor une mieks nouveau! Was véééél te lang geleden natuurlijk. Wat zou het zijn, anderhalve week? Scandaleux! (; Het is nog niet de min of meer traditionele Prie-LL-voorpret-miks (ligt wél in de oven), maar als joe niet kan of wil wachten, is ook deze geschikt voor een puik potje voorpretten hoor. Hij heet Camping's Cool Box. Tsja, is zomer he. Tenminste, dat zeggen ze.

Camping's Cool Box dus. En wat zit er dan zoal in dat ding? Véél verschillende smaken! Van sterke drank tot fris. Bekende merken, maar ook nieuwe, exotische cocktails. En natuurlijk bananensorbets. In elk geval hoor je de recentelijk zeer warm aanbevolen fleurfillers van Future Loop Foundation en Hard Fi, waarvan de laatste (in de Angello/Ingrosso-riemiks) na herhaalde beluistering alsnog het etiket Future LLreunion-classic opgeplakt krijgt. Oeioeioei, watissie extreem lekker.

En er is méér. Zoals gezegd biedt deze hete koude doos genoeg afwisseling: de rock van Buffalo Tom, de retro van The Yellow Moon Band, de pathos van de Pumpkins, de bubblegumdance van The Softlightes, borduurwerk van Michael Mayer, tovenarij van Trentemoeller en razernij van Noisia. De herkenningsmelodie van Hill Street Blues bezorgde me zowaar een sentimenteel rillinkje of twee. En ik niet alleen. Wie op de pic klikt, ziet bij de covergirl zelfs een kek kippevelletje. Ook daarom: Camping's Cool Box!

LISTEN&LOAD: Camping's Cool Box - DJ Camping
Click pic for tracks 'n goosebumps!

3 opmerkingen:

Juapo zei

Wat 'n kraker, great job my goose bumps are jumping! Aber etwas anderes, het blockschedule is mashed up. Dat betekent vroeg naar Riviera op vrijdag als je Alamo Race live wil aanschouwen. Op zondag wel lekker beginnen met een beetje reggae bij Alpha Blondy, de favoriet van Nadine uit Nice, een voormalig vakantie liefde van mij. Tot morgen bros.

Anoniem zei

Ah, Alpha Blondy! Ken ik nog van 2 Sevens Splash. RELAXED!

Anoniem zei

smook zegt: koele box!!