maandag 20 augustus 2007

agenda's pls

Behalve terug te blikken moeten we natuurlijk voooral niet vergeten vooruit te kijken. Naar de volgende LLReunion bijvoorbeeld! Wie, wat, waar, wanneer, waarom (en hoe)... anyone? Misschien gaan we dan wel loos op deze riemiks van Len Faki's The b-east roller, verzorgd door onze eigen techno-ti-ta-tovenaar Joris Voorn. Een geweldig opgebouwde en giga-gelaagde vloervuller, met halverwege (2 min 56 sec sharp) een break plus aanloop om van te watertanden. Heeft het in zich om tot het heiligste der heiligen van de LLReunion te worden toegelaten, maar zal zich eerst in de praktijk moeten bewijzen. Reunion dus. Oktober? Roept u maar!

LISTEN&LOAD: The b-east roller (Joris Voorn remix) - Len Faki
INFO: Joris Voorn on the web

9 opmerkingen:

Juapo zei

In het kader van piek niet te vroeg maar iets later mag ook hoor... Ik ben wel voor een LL reunie ergens in de polder in oktober.

Anoniem zei

Smook zegt: ik wil ook wel meedoen!!

Anoniem zei

Ja!

Anoniem zei

Sloopski zegt: mag ik er dan ook bij zijn????

Anoniem zei

Nee Sloopy, je moet! En A3 ook!

Anoniem zei

Sloopski zegt: natuurlijk zijn we er bij. Het was TOPPIE. Wat een feest om dit met jullie mee te mogen maken. He camping kom je een keer een bakkie doen?

Anoniem zei

Volgaarne! Deze week? Even jullie foto's kieken?

Anoniem zei

Timmerik terrug van een natte camping zegt.......een feestje in de polder moet kunnen ! TTQ wil ook! Dus een reunoin a nous maisonnos!!!

Anoniem zei

Big Man Y zegt er uiteraard ook graag bij te zijn dan, maar dan zonder krukken!