woensdag 1 augustus 2007

lo-fi-lullaby

Oe! Wat een charmant lo-fi miniatuurtje hebben we hier te pakken. I won't hurt you van Anja Garbarek. Wederom credits voor de pioniers van 20 Jazz Funk Greats, die het op hun beurt weer hoorde op de recente Late Night-compilatie van Lindstrom. Een sprookje, pocket sized. Niet om op te dansen, maar om bij te dromen. Koel. Tres koel.

LISTEN&LOAD: I won't hurt you - Anja Garbarek
INFO: Anja Garbarek on the web

4 opmerkingen:

Anoniem zei

smook zegt: hey bro, onze date ergens 18, 19 of 20- 8 , ongeveer 04.30 uur bij het 24 uurs cafe in biddinghuizen gaat toch wel door he?!

Anoniem zei

En wat vinden we van het blokken schema?

Even snelle reactie:vrijdag ga ik op de heuvel zitten en kom er pas af na the killers. Daarna best of the britisch. Was vorig jaar erg leuk!!
Zaterdag wordt volgens mij later pas leuk, vanaf moment dat het donkr wordt, zeg maar. Mooie avond om de groove tubes eens nader te inspecteren. wie gaar er mee?
En zondag wordt , naar mijn bescheiden mening best erg goed met achtereenvolgens trentemoller, groove armada, somian mobile disco en grung/ alternative.

al met al redelijk programma. Ik mis wel en dance uitschieter a la chemical brothers/ underworld.

Ok dan. Hopelijk bij all L.l vrienden ok? Wij gaan nog een dikke week van 35 graden genieten.
Toedaloe!

Juapo zei

Yo sssssmoookin'! Wij doen met je mee hoor. In het blokje zaterdag staan nog een paar TBA'tjes. Dus dat wordt nog aangekondigd en daar kunnen nog wat weddenschappen op worden gesloten. Maar de afsluiters vallen tegen, zeker Tool da's voor de liefhebber wat ik nie ben. Nee, dan een zuivere tipski van mijn kant. Ik zat net weer ff te kijken naar mijn nieuwe media-toy, 3voor12 Portal op Joepiecee en hier komt ie. Voor jou Camping, als je best doet zeker mee te nemen in een miks of misschien zijn er al gave mixen op slsk ofzo te vinden. Het is ... Shy Child met het nummer Noise won't stop, een echte upper. Ik schuif hem onder voetjes van de vloer want ik heb de neiging om blij te gaan springen!

Anoniem zei

smook zegt: laat ik nou van de weddenschappen zijn Guapo, dat boft.
10 euro voor jou als chemical brothers komen
20 euro voor jou als underworld komt.
En als ze niet komen dan gaan we dansen in de groove tube. Nou,...durf je?