vrijdag 24 augustus 2007

Vóórwaarts

All good things must come to an end. Zo ook de LL-Aftermath-week. Hierna kijken we vooral weer vooruit! Voor wat het waard is hoor, want als Campingdisco één ding niet is (of wil zijn), dan is het wel rigide. Integendeel, 'van gedachten veranderen' is een groot goed, dat geheel ten onrechte een negatieve connotatie heeft gekregen. OK..., dat is hartstikke leuk, maar daarmee heb ik wel het bestaansrecht van deze posting eigenhandig de nek om gedraaid...

Ach, laten we 'the week after' voor de vorm toch maar groots en meeslepend afsluiten. Oók omdat ik dan de gelegenheid behoudt om de Alpha DJ's een keer in het zonnetje te zetten. Ze behoren immers elk jaar tot de acts waar reikhalsend naar uitgekeken wordt. Door onze groupage in elk geval. En in tegenstelling tot de nulzes-editie van LL, wisten ze dit jaar zondermeer aan de verwachtingen te voldoen. Dáárom een tip to the hat voor de Alpha DJ's, aan de hand van zo'n onmiskenbare, karakteristieke, feelgood Alpha Disco Killer: Chelsea Dagger van The Fratelli's. Here's to the jocks!

LISTEN&LOAD: Chelsea Dagger - The Fratelli's / Alpha DJ's
INFO: Fratelli's on Myspace

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Aloha! Ik wil even een lans breken (excusez le woordspeling)voor BigManY. Zijn campingflight is dus jammerlijk uitgelopen op een gipsflight... Ik stel een herdoping tot "GipsyKing" voor. Bijgaand ritueel kan verzorgd worden tijdens de LLR. WGD is er op 09/11 klaar voor.
Big Hug, TTQ.

Anoniem zei

hahahahahaha, ik ben voor GipsyKing

allen een fijn wknd

xxx

Anoniem zei

GIPSYKING it is! En 9/11 óók!

Keep it up, Gipsyking!

Camping zei

TTQ & Rikketik, skoezie, Timmerik: DIKKE HUGS & KISSES voor het opnieuw beschikbaar stellen van WGD als crime scene. Dat is SUPERBE!