zondag 23 september 2007

WOEF!

En we hebben een winner! DJ-block vs DJ Camping: 0-1. BLOCK ging K.O. In de eerste ronde al. Het voorspelde bloedbad bleef uit. Eigenlijk ging het vanzelf. Kwestie van zitten, beginnen en natuurlijk ook nog even afmaken. En voila: DJ Camping's Beat the Block Miks (toegegeven, enig gevoel voor dramatiek is me niet vreemd).

Overigens verraadt Beat the Block wel dat het dit weekend er op of er onder was. De miks heeft onmiskenbaar een drang naar voren. Van het begin tot het einde hóór je de wil om te winnen. Neem het intro. Dat doet - in het kader van de eerste klap en de daalder enzo - nogal hard BOEM. En om er helemaal zeker van te zijn dat ik echt weer begonnen ben, doet 'ie dat na drie en een halve minuut nóg een keer!

Na deze inleidende beschietingen wordt het podium bestormd door een gepeperde selectie dansende rockers (of rockende dansers, zo u wilt). Vintage-future-WGD-material, in full effect. Van Underworld tot Soulwax, van Tom Middleton tot Hard-Fi en van Groove Armada tot Justice. Dartelend als een roedel jonge honden: opgewonden, speels en luidruchtig. En dat is ook precies wat deze miks is. Opgewonden, speels en luidruchtig. Jij ook...? Have fun, play LOUD!

LISTEN&LOAD: DJ Camping's Beat the Block Miks
Click pic voor full screen art & tracks!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik ga je werk fijn ff beluisteren tijdens het file rijden...dat wordt boemsen denk ik...valt dat te verhalen op de dj?
Timmerik

Anoniem zei

Túúrlijk! Gewoon op rekening van Campingdisco zetten.