donderdag 5 juli 2007

1 day after day 1 van 5 days...

Day 1 van 5 Days Off veranderde de Milkyway gisteren in een verzamelplaats voor aanhangers van electro(clash), trash en nu rave. Het openingsbal stond namelijk in het teken van het Franse electrohuis Ed Bangers. En dan heb je meteen (bijna) alle toppers uit het genre bij de taas: van Digitalism tot Uffie en van Boys Noize tot Sebastian. Tot mijn grote genoegen ontdekten we ook nog Tiga en ons aller Josz Lebon op de line up!

En het werd een bruut partijtje hoorrrrrrrrr. Tenminste, voor zover ik 't me kan herinneren. Dat blijft toch een handicapje na zulk soort nachten... Weet echter nog wel dat de hoogtepunten werden verzorgd door de twee Duitse vertegenwoordigers: Digitalism en Boys Noize. De eerste loste de hoogespannen verwachtingen in met een semi live-set, waar dance en rock met elkaar op de vuist gingen. Boys Noize op zijn beurt imponeerde met extreem wrede, zwaar knorrende en climax-rijke electrotechno. Dak eraf. Uit de pan. Net als yours truly.

LISTEN&LOAD: The Bomb - Boys Noize
LISTEN&LOAD: Never let me down again (Digitalism remix) - Depeche Mode
INFO: Boys Noize on Myspace
INFO: Digitalism on Myspace

3 opmerkingen:

Juapo zei

Hola amigo, hiero Juapo entering your warp zone. We are still tripping van de grand openingsfeessie in de HMH. Rare jongens die Daft Punkers, maar blasten kunnen ze nog als de besten. Het was reely ameezzzing! Ook hier het dak eraf. Leuk om de Camp en Smook even mobiel mee te laten genieten. En dat nog maar enkele uren na de terugkomst van het beste meerdaagse Vlaams Brabants festival in het pietooreske Werchter. Again what a trip that was. Alvast een kleine scouting gedaan voor het beste Laaglandse festival. The Killers en de Chemische Bros waren superkoel. De andere diamanten zoals LCD Soundsystem, The Klaxons en The Good, the Bad and the Queen onbetast gelaten en in de wacht voor een mooi weekend in de Flevopolder in augustus 2007.

DJ diep respect en het allerbeste met uw herstel en terugkomst vanuit de Milky Way. Koes, Juapo.

Anoniem zei

Billy Boy zegt, ik kijkt 3 dagen niet en ik vind daarna voor 4 dagen muziek....tsjonge tsjonge jonge. Wat een hoop mixjes staan er ook in je lijssie.
Die weet jij niet meer uit je hoofd te vinden na zo'n milkwae party...leuk dat je er zo van geniet Mr.DeeJee.
Denk ie nog an mijne fotoooo?

Camping zei

Juapo-de-papo! Was inderdaad benieuwd hoe DP zou zijn. Goed dus. Koelllll!

@Timmerik: zet de foto's wel even op de site, zodat je ze kunt downloaden. Over half uurtje staan ze er op!