dinsdag 24 juli 2007

wisenose

Camping’s Beats & Pieces, dames en heren: de roepnaam van m ’n jongste miks. Maar op ‘hey, jij daar!’ reageert ‘ie ook hoor. En als dat niet lukt gewoon ouderwets downloaden; dan is de kans het grootst dat ‘ie echt binnenkomt. Maarrrrrrr, géén garanties, want tis een eigenwijs ding. Eigen willetje… Tsja, dat zijn niet zelden nogal lastige gevallen en daar is deze geen uitzondering op.

Dwarsliggertje dus. Zou 'm niet treiterend willen noemen, maar deze Beats & Pieces-miks kan soms wel een beetje prikken. In de tweede helft (na circa veertig minuten) ontmoet je namelijk een reeks eigenzinnige, diepe, minimale platen. Mucho meeslepend, maarniemakkelijk. Dán voel je 'm prikken, maar hopelijk ook prikkelen!

Eigenwijs als 'ie is, biedt dit baksel op gezette tijden overigens eveneens een fikse shot in the arm. Want nadat Amy en RJD2 de druk hebben opgevoerd, gaat 'ie na de opening toch behoorlijk Rebecca Loos! En dat is altijd goed nieuws. Alleen maar goed nieuws? Mmmmmm... Nou OK, hier en daar is 'ie nogal grof gemikst en gaat 'ie enigzins van de hak op de tak. Maar ja, Beats & Pieces he...

LISTEN&LOAD: Camping's Beats & Pieces
Click pic for tracklisting & art

Geen opmerkingen: