woensdag 4 juli 2007

Snaren

EINDELIJK, een gitaarmiks! Nou ja, miks... Gitaartracks laten zich bepaald niet makkelijk miksen. Dat wordt al snel een kwestie van plaatjes plakken. Geeft niks, óók heel leuk. Bovendien is de uitdaging om het totaal uiteindelijk méér te laten zijn dan de som der delen. Juiste plaatjes voor de juiste sfeer.

Gitaarmuziek..., nogal een containerbegrip. Daarom heb ik hier gekozen voor het liedjessoort. Powerpop, zo u wilt. The basics: guys, girls & guitars. Dat is toch eigenlijk het enige waar het bij rock 'n roll om draait. Heb je het meisje dan zing je een vrolijk liedje, had je het meisje dan zing je een verdrietig liedje en wil je het meisje, maar durf je niks te zeggen: dan zing je heel zachtjes. Kiek, da's nog eens overzichtelijk.

Zachtjes is nou niet echt een kwalificatie die op Camping's GITAAAAAAAARMUZIEK Miks is los te laten. De opener kent nog wat genade, maar daarna gaat het hier vooral rechtdoor! Van je 1-2-3-4-go, dat werk. Een adrenaline-shot van bijna tachtig minuten. Full on powerpop, verzorgd door de elite uit het genre. Meezingen is makkelijk. En gezond.

LISTEN&LOAD: Camping's GITAAAAAAAARMUZIEK Miks
Click pic for setlist

Geen opmerkingen: