zondag 29 juli 2007

TOK!

How do you like your egs in the morning? Ach, laat ook eigenlijk maar, want vanochtend krijg je ze hard gekookt. Keihard gekookt, that is. Op deze miks geen half(zacht) werk, maar een uitbarsting van hete hits uit het dancedistrict. Heavy. Hard boiled!

De wreed accelererende opening van Boys Noize zet de toon voor tachtig minuten rauwe rechtdoor-dance. Van house tot techno, van electro tot rave en van big room tot big beat. En alles ertussen. Ideaal voor party peak time! Alsof je door het geluid gaat. Even geen feestje bij de hand? Geen nood, hij kan óók gebruikt worden als je jezelf uit de sleur wilt sleuren. Als je de waan van de dag een opdoffer wilt verkopen. Durf 'm HARD te draaien en durf 'm binnen te laten. Dan denk je: is dat mijn hart in mijn keel, of zijn het de bieten de uit de boxen spatten?

LISTEN&LOAD: Camping hard gekookt!
Click pic voor tracks & art

5 opmerkingen:

Juapo zei

Ff heel wat anders. Nu alle regen voor de maand augustus al in juli is gevallen. En, jawel, en, en het blokken schema op de LL-site staat gepubliceerd is het BLOKKEN geslagen voor LL2007. En spontaan meteen uitverkocht geraakt deze week. En hoe is het met de voorpret bij onze medestanders??? Wij hier hebben spontaan ons kabelpakket uitgebreid en kunnen nu ook op TV in de verloren uurtjes onze voorpret hebben op o.a. MTV Brand New en op 3voor12 TV. Zo zijn ons al een paar positieve klanken opgevallen, van onder meer Goose (uit Gent) en The Rifles (uit Londen). Vanochtend ook de clip van D.A.N.C.E. gezien, ook fijn. Ja, jongens en meisjes het aftellen richting de Flevopolder is begonnen! P.S. DJ je kan je LL Line up ter voorbereiding ook nog bijwerken, Trentemoller staat er niet eens tussen nog, haha.

Anoniem zei

Uitverkocht....? Oeps...

Anoniem zei

Hee DJ, met je oeps bedoel je toch geen"Big man Y actie?"
timmerik

Anoniem zei

Uhmmm..., vrees van wel ja...

Anoniem zei

Ik geloof dat jij je handige connecties maar eens moest gaan benutten grapjas!!!!!
timmerik